E-mail Geslo  
Novice

Martinovanje

Datum: 21-11-2010
Dobrodošlica
Dobrodošlica

 Mošt se je spremenil v vino in tudi letošnje martinovanje je za nami. Zbralo se je preko 250 lionistov, njihovih partnerjev in prijateljev iz številnih klubov iz Slovenije in Italije. Posebej smo veseli, da se nam je pridružilo preko 50 leotov iz različnih klubov. Večera sta se udeležila dva guvernerja in sicer guverner Distrikta TA 108 Italy Fabio Feudale in guverner Distrikta 129 Anton Hrovatič. Med gosti so bili tudi pooblaščenec guvernerja za stike s Slovenijo Romano Stachetti, pooblaščenec guvernerja za ALERT - nujna stanja Branko Dolenc ter predsednik prve cone v tretji regiji Filip Filipović.

Za celotno kulinarično ponudbo in postrežbo smo kot ponavadi poskrbeli člani in naši partnerji. Kuharsko so se izkazali Vanja, Neda, Helena, Rajko, Breda, Franjo, Vladimir, Zvonko, Miran, Darjo. Pršut so rezali Miro, Matjaž, Albin, Miran. S penino so postregle Mirka, Nives in Danica. Za postrežbo so poskrbeli Zvonko, Liana, Ivo, Albin, Vilenka, Miro, Ljubo, Andreja. Ogled kleti sta vodila Silvan in Andrej. Kostanj je pekel Ibro. Za finance sta poskrbela Nataša in Ladi. Organizacijo in program smo izpeljale Hedvika, Maja in Nadja. Vsi smo tekmovali, kdo bo spekel boljše pecivo. Glasbeni utrinek so nam podarili pevci okteta Vrtnica iz Nove Gorice. Plesno točko so pripravile Dollsice. Za glasbo in prijetno vzdušje sta poskrbela Zarjan in Martina.

Zbrana sredstva bomo namenili predvsem mladim za preventivne programe in dejavnosti, za podpiranje nadarjenosti in ustvarjalnosti ter lajšanje socialnih stisk.

Hvala vsem ki ste se nas obiskali in delili z nami ta lep večer.

Skupaj pomagamo.

Fotografski utrinki so na ogled v galeriji slik.