E-mail Geslo  
Novice

Tradicionalno dobrodelno martinovanje

Datum: 17-10-2016

Spoštovani Lions, dragi prijatelji! 

 

Že pred davnimi časi so ljudje v Goriških Brdih sadili in vzgajali vinsko trto. Še dandanes je tako. Pridne roke obdelujejo in negujejo trse celo leto. Jesen je čas trgatve, predvsem pa čas, ko  ob svetem Martinu mošt dozori v vino. Praznik tradicionalno namenjamo tudi prijetnemu druženju lionov in leotov iz Slovenije in Italije. Letos bo tradicionalno martinovanje potekalo

 

v soboto, 12. novembra 2016  s pričetkom ob 18. uri

v dvorani Vinske kleti Goriška Brda.

 

Nanj ste vabljeni vsi: vi osebno, vsi člani vaših klubov in tudi vsi vaši prijatelji. Prosimo vas, da o tem seznanite vaše člane, da bi si lahko rezervirali čas za to prijetno dobrodelno druženje.

 

Posebnost našega martinovanja je, da za celotno ponudbo in postrežbo poskrbimo v celoti člani kluba s partnerji. Kot po navadi bomo pripravili dobre domače jedi in izvrstno domače pecivo, pokušnjo vinskega letnika 2016 v neomejenih količinah, seveda pa ne bomo pozabili na zabavo in ples. Pravijo, da bo letošnji letnik odličen!

 

Donacija za večerjo z vso pijačo in zabavo s plesom znaša 50€ po osebi, za člane Leo klubov 25€.

 

Vaše poimenske prijave zbiramo že sedaj na: 
nadjapahor@gmail.com

 

Prijazno vabljeni v Brda, kjer bomo ob prijetnem druženju izpolnjevali naše poslanstvo - POMAGAMO. Celoten izkupiček prireditve bo namenjen otrokom in mladim iz socialno šibkih družin.

 

 

 

                                                                                     Miro Hlede

                                                                                  predsednik LK Dobrovo

 

 

Nekaj utrinkov s prejšnjih martinovanj si lahko ogledate v galeriji slik.