E-mail Geslo  
Novice

Srečanje v Postojni

Datum: 13-03-2011
Transparent
Transparent
Gasilska
Gasilska
Vanja s partnerjem, Igor, Ladi, Romano, Nadja
Vanja s partnerjem, Igor, Ladi, Romano, Nadja
Predsedniki klubov s knjigami
Predsedniki klubov s knjigami
Filip, Dorijan, Sandi, Daniela, Romano
Filip, Dorijan, Sandi, Daniela, Romano
Nadaljujemo lanskoletno zavezo prijateljstvo in sodelovanju med lions klubi iz Italije in Slovenije. Natanko 122 se nas je zbralo v Postojni.
Prisotne so pozdravili gostitelji, conski predsednik Filip Filipović, Daniela Paoli, pooblaščenec za stike s Slovenijo Romano Stachetti in regijski predsednik in bodoči guverner Dorijan Maršič. Srečanja so se udeležili klubi dveh con: Monfalcone, Gradisca Cormons, Manzano Cividale, Gorizia Host, Zemono, Vogrsko, Soča Kobarid, Nova Gorica, Dobrovo. Srečanja so se udeležili tudi klubi s Tržaškega: Trieste Host, Trieste Europa in Duino Aurisina.

Domači Lions klub Proteus iz Postojne je kot dobrodošlico vsem klubom podaril knjigo Cerkniško jezero. Udeležence sta pozdravila predesednik in tajnik kluba, Igor Gornik in Boštjan Zrimšek ter Vanja Mahnič iz LEO kluba Erazem Predjamski.

Z zanimanjem smo si ogledali film, Vivarij in razstavo metuljev. Nadaljevali smo z ogledom Postojnske jame. Srečanje smo zaključili s kosilom in druženjem v Jamski restavraciji.

Nasvidenje naslednje leto, ko bo srečanje gostila cona iz Italije!


Več slik si lahko ogledatev galeriji slik - klikni tu.